Noticies

Webinar sobre l’impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables

El 16 de febrer va tenir lloc una sessió informativa per explicar el nou impost especial sobre envasos de plàstic no reutilitzable.

La sessió va comptar amb la participació Iván Sbert i Alberto El Nagar, experts en la matèria del despatx Garrigues. Van explicar detalladament les implicacions i objectius d’aquesta mesura.

Durant la sessió, es va destacar que l’impost té com a objectiu desincentivar l’ús d’envasos de plàstic no reutilitzable, reduir el seu impacte en el medi ambient i fomentar la transició cap a materials més sostenibles.

Els experts van explicar que aquest impost s’emmarca en una estratègia més àmplia de la Unió Europea per reduir els residus plàstics i fomentar l’economia circular, en la qual es busca reduir l’ús de plàstics d’un sol ús i fomentar-ne la reutilització i el reciclatge.

La sessió informativa va ser molt ben rebuda pels assistents, que van valorar positivament la iniciativa i van destacar la importància de prendre mesures per a protegir el medi ambient.

Amb aquesta mesura, Espanya se suma a altres països europeus que ja han implementat impostos similars, com França, Itàlia o el Regne Unit, i se situa a l’avantguarda en la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del medi ambien

Webinar sobre l’impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables