Noticies

Sessió sobre la responsabilitat ampliada del productor de residus d’envasos. SIRAP i SCRAP

El passat dimarts 4 d’abril va tenir lloc el webinar sobre la responsabilitat ampliada del productor de residus d’envasos. Durant l’esdeveniment, es van explicar els tràmits necessaris per adherir-se a un SCRAP i per constituir un SIRAP.

L’objectiu del webinar era fomentar la participació de les empreses en la gestió dels residus d’envasos, promovent l’economia circular i el desenvolupament sostenible.

Els participants van poder conèixer de primera mà els requisits i obligacions legals per complir amb la responsabilitat ampliada del productor de residus d’envasos, així com els beneficis que es deriven de la seva participació en els sistemes de gestió de residus.

En definitiva, el webinar sobre la responsabilitat ampliada del productor de residus d’envasos va resultar un èxit, proporcionant informació valuosa i pràctica per a les empreses interessades a contribuir a una gestió més eficient i sostenible dels residus.

Teniu a la vostra disposició la presentació en el següent enllaç per a aquells que no van poder assistir o que vulguin consultar-la de nou:

Presentació webinar

Sessió sobre la responsabilitat ampliada del productor de residus d’envasos. SIRAP i SCRAP